Interiørarkitektens ønskeliste

. 3 min read . Written by Martina Asplund
Interiørarkitektens ønskeliste

Vi har laget en spalte hvor vi spør våre egne designere og interiørarkitekter hva de ønsker seg til sitt eget hjem. Denne gangen er det interiørarkitekt Kamille Louise sin ønskeliste vi graver i.

I oktober flyttet jeg fra St. Hanshaugen til København. Leiligheten jeg har flyttet inn i har en industriell stil, hvor både tak og gulv består av betong og veggene er malt hvite.

Mitt ønske er å gjøre denne leiligheten til et lunt og behagelig hjem, så det første som stod på ønskelisten var noen varme ullgardiner. Dette ønske har allerede blitt oppfylt. Jeg har kjøpt et nydelig tekstil fra Nevotex og har fått hjelp av min svigermor til å sy.

Inspirasjonsbilde viser til ønsket uttrykk.

Bilde Pintrest

Jeg har også et stort ønske om å finne et teppe og ramme dette inn med en treramme, som henges opp på veggen. Det å ha tekstil hengende på veggen vil skape en dempet atmosfære, samt gi en mer behagelig akustikk i rommet.
Jeg har ikke funnet det rette teppet til leiligheten enda, men et teppe som er oppe til vurdering er dette fra Slowdown Studio. På ønskelisten står også pendelen Tense fra New Works høyt oppe. Jeg tenker at formen, teksturen på materialet til pendelen, samt at den vil belyse alle retninger vil gi rommet den rette stemningen vi ønsker.

I september var jeg på Designers Saturday og tok en tur innom showrommet til Carl Hansen & Søn, der forelsket jeg meg i en av deres nyheter, nemlig lenestolen Plico Chair. Denne er foreløpig bare en drøm….

Hvis vi får plass til nattbord så vil jeg helt klart gå for Corbel hyllen til Menu. Jeg elsker at hyllen er så enkel, men fremdeles har noen spennende former. I tillegg har jeg en greie for bordlamper og tenker at bordlampen Reverse fra Menu hadde passet perfekt inn i miljøet. Håper på å kunne få plass til denne i en av vinduskarmene.

Til kjøkkenet ønsker jeg meg noen dekorative gjenstander fra norske designere, som flaskeåpneren Bokk og den elegante osteklokken Duomo, som jeg kan servere deilige oster på når vi har gjester.